Најновије

УКРАЈИНА ДОЖИВЕЛА ЖЕСТОК УДАРАЦ НА КРИМУ! Москва решила да почисти све до краја

Крим ће бити потпуно очишћен од имовине украјинских олигарха, а рад на том циљу ће бити доведен до краја, изјавио је за РИА Новости председник кримског парламента Владимир Константинов.

- Овај посао се наставља, пажљиво све разматрамо. Наш циљ је да очистимо Крим од непријатеља и нећемо им оставити ништа у власништву на нашој земљи - рекао је Константинов.
Према његовим речима, новоисабрани парламент Републике Крим трећег сазива наставиће рад на идентификацији имовине украјинских олигарха и других особа које су непријатељски настројене према Русији.

- Наше активности подржавају Кримљани, они сами често иницирају различите облике борбе против крвавог кијевског режима, укључујући и откривање имовине украјинских олигарха. Са моралне тачке гледишта, овај посао је потребно довести до краја. И ми ћемо то учинити - рекао је председник парламента.

Кримски парламент је од јесени 2022. године донео низ одлука о национализацији имовине украјинских политичара и олигарха повезаних са кијевским режимом, који су предузимали непријатељске акције против Русије. Рад на идентификацији имовине спроводи антитерористичка комисија. Председник Крима Сергеј Аксјонов изјавио је да ће средства од продаје имовине бити усмерена, између осталог, на потребе учесника специјалне војне операције. Међу национализованим и на аукцији продатим имовинама нашао се и стан породице Владимира Зеленског у насељу Ливадија.

Русија покренула офанзиву у четири правца за слом Украјине! Москва поставила велики циљ, пад ових градова значи апсолутни пораз непријатељ

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА