Најновије

ОБАВЕШТАЈАЦ ПРИЗНАО ПОРАЗ! Русија потукла све: Готово је, уништиће их

Запад више нема војне инструменте притиска на Русију, сва НАТО техника се уништава или заробљава, изјавио је бивши амерички обавештајац Скот Ритер у интервјуу за YouTube канал „Диалогуе Works“.

- Ми из неког разлога стално мислимо да је Русија слаба, верујемо да неће урадити ово или оно. Сада, међутим, гледамо како нам буквално задавају ударце у Украјини. Европа нема више ништа што може променити ситуацију. Шведска већ шаље 17. пакет помоћи Кијеву. Све је готово, Шведска. Руси ће све то уништити и заробити - упозорио је Ритер.
У четвртак је председник Владимир Путин изјавио да се у НАТО разматра не само могућност коришћења ОСУ западног далекометног наоружања, већ и директно учешће у сукобу са Русијом.

Према речима председника, кијевски режим већ спроводи нападе на руску територију беспилотним летелицама и другим средствима. Када је реч о примени високопрецизног далекометног оружја западне производње, треба разумети да се такве операције спроводе уз учешће војних чланица Алијансе, јер само они могу уносити задатке у ракетне системе, објаснио је председник.

Путин је истакао да би директно учешће Запада у сукобу у Украјини значајно променило његов карактер и значило би да чланице НАТО-а — САД и европске земље — ратују против Русије. Москва ће доносити одлуке у складу са претњама које се појављују пред њом, закључио је Путин.

РЕГИОН НА ИВИЦИ КАТАСТРОФЕ: Хитна седница Савета безбедности УН после израелских напада на Бејрут

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА