Најновије

ТРЕСЕ СЕ ТЛО НА МАРАКАНИ: Репрезентативац Србије може у Црвену звезду

Према сазнањима Правде.рс, Црвена звезда је већ неколико месеци у контакту са Луком Јовићем, а сада је готово сигурно да ће се српски нападач вратити у Београд у децембру. Ова вест долази након што је Јовић одлучио да напусти Милан, где није успео да се наметне као први избор у нападу.

Јовић је у Милан стигао са великим очекивањима, али његова форма и учинак на терену нису били на нивоу који је потребан за клуб са таквим амбицијама. Иако је показао неколико блиставих момената, недоследност и недостатак континуитета у игри довели су до одлуке да напусти италијански клуб.

Црвена звезда, која је увек имала посебно место у Јовићевом срцу, види ову прилику као идеалан тренутак да врати свог бившег играча и додатно ојача свој нападачки ред. Према изворима блиским клубу, преговори су у завршној фази, и све указује на то да ће Јовић у децембру поново обући црвено-бели дрес.

Повратак у Звезду би могао бити прави потез за Јовића, који би у познатом окружењу и уз подршку навијача могао да поврати самопоуздање и форму. За Црвену звезду, ово би био значајан појачање у борби за домаће трофеје и успех у европским такмичењима.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА