Најновије

ВОЈСКА У СРБИЈИ ВИДИ ИЗДАЈУ КОСОВО: Жестоко према Вучићу, нисмо твоја приватна својина (ВИДЕО)

Душко Кузовић у свом најновијем обраћању српској јавности јасно је изнео тренутно расположење и информације које долазе из редова Војске Србије и МУП-а према режиму Александра Вучића. Према његовим речима, припадници Војске Србије и полиције сада отворено говоре о „кретенима и лудацима из СНС-а“, али, како Кузовић тврди, то је само врх леденог брега.

Наиме, у врху полиције и војске све се гласније коментарише да је Вучић директно издао Косово и Метохију, те да је криминал унутар СНС-а сада коначно доказан и демаскиран. Осим тога, истиче се да Вучић Устав Републике Србије третира као своју приватну својину, што додатно погоршава ситуацију у држави и изазива велико незадовољство међу припадницима безбедносних структура.

"Слушај ме сад добро Вучићу, још увек није касно да поднесеш оставку и да ти народ поштено суди. Што више одлажеш сопствену агонију и настављаш несрећу коју си донео народу и држави, издајом и крађом новца и земље, то је горе по тебе.Сиђи са сцене као човек и ми ти обећавамо да ћемо ти судити поштено”, рекао је Кузовић. 

Цело излагање погледајте на каналу “Х33”.

Извор: Правда.рс

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА