Најновије

КОНТРАВЕРЗНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ШТАМПУ: ПР клуба спречила Станојевића да одговори на питање новинара

На данашњој конференцији за медије ФК Партизан, дошло је до неочекиваног инцидента када је представница за односе са јавношћу клуба, Биља Обрадовић, оштро прекинула новинара који је поставио питање тренеру Александру Станојевићу. Према извештајима, Станојевић је био спреман да одговори, али му је ПР клубa онемогућила да даје изјаве у том тренутку.

Инцидент је изазвао негодовање међу присутним новинарима, који су ово схватили као покушај да се контролише ток конференције и ограничи слобода медија. Иако није јасно шта је био конкретан разлог за ову интервенцију, многи сматрају да овакви потези могу негативно утицати на односе између клуба и медија.

ТРЕСЕ СЕ ТЛО НА МАРАКАНИ: Репрезентативац Србије може у Црвену звезду

Ово није први пут да се ФК Партизан нашао у центру пажње због односа према медијима, а данашњи догађај само додатно подиже тензије уочи важних утакмица које предстоје. Станојевић, који је познат по својој директности и спремности да одговори на питања новинара, остао је без прилике да се изјасни о теми која је очигледно била од великог интереса за медије.

ПРАВДА САЗНАЈЕ: Дерби може бити отказан, ко је могао да уђе на стадион и уништи га?

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА