Најновије

ТРАМПОВ СИН У БЕОГРАДУ ПОД ВЕЛОМА ТАЈНЕ: Доналд имао решење за Косово, уништила све Ангела Меркел

Доналд Трамп млађи, син бившег председника САД, одржао је тајну пословну вечеру у Београду, где је изнео оштре критике на рачун бивше немачке канцеларке Ангеле Меркел. Трамп млађи је током вечере изјавио да је „Ангела Меркел успела све да упропасти“, алудирајући на њене политике које, по његовом мишљењу, нису допринеле стабилности у Европи.

Вечера је одржана у приватном окружењу, а на њој су присуствовали бројни пословни људи и политичке личности из Србије. Трамп млађи је искористио прилику да истакне своје виђење актуелних геополитичких изазова, посебно се осврћући на утицај који је Меркел имала на односе између Сједињених Држава и Европе.

„Мој отац је био близу тога да реши несугласице са једном од ваших суседних земаља, па је Ангела Меркел успела све да упропасти… Мислим да би победа мог оца била сјајна прилика да се наставе сјајни односи две земље. Сигуран сам да он може да створи сјајне односе са Србијом и то би заиста било тако да Меркел није све с****ла, али она никада није донела паметну одлуку“, рекао је.

ПАЛА ЦЕНТРАЛНА ТЕРИТОРИЈА! Руси направили обруч, сад креће прави хаос

Извор: Правда.рс

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА