Најновије

ЗЕЛЕНСКИ ЈЕ САДА СВЕ РЕКАО! Руска војска кренула у напад на важан град, морали смо да ударимо на Курску област

Председник Украјине Владимир Зеленски дао је нове изјаве током своје посете Сједињеним Америчким Државама, где је поново нагласио да Украјина неће ићи на уступке Русији. У интервјуу за ABC News, Зеленски је изнео неколико кључних ставова:

Зеленски је изразио сумњу да је Владимир Путин спреман за праве преговоре у овом тренутку.

Иако изгледа да је рат још увек далеко од краја, Зеленски је нагласио да је рат са Русијом ближи завршетку него што многи мисле.

План победе, који је Зеленски представио, представља мост ка дипломатском решењу за заустављање рата. Међутим, он је нагласио да овај план не подразумева никакве уступке Русији, већ је усмерен на то да натера Кремљ да прекине рат.

Зеленски је такође споменуо да руска војска има план да заузме град Суми, што је, према његовим речима, била и разлог за недавну офанзиву украјинске војске у Курској области.

Ове изјаве су изазвале различите реакције, док многи критикују Зеленског због његовог уверења да је рат близу завршетка, што не одражава реалност на терену. Зеленски наставља да брани своју позицију, инсистирајући на томе да Украјина неће попустити пред руским захтевима.

ГОРЕЛА СКАЛДИШТА МУНИЦИЈЕ: Руска армија прецизно разорила све (БРИФИНГ)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА