Најновије

МЕДВЕДЕВ "РАШРАФИО": Луди нарко-председник Украјине се поиграва са Камалом Харис

Владимир Зеленски се бесрамно поиграва са кандидатом за председника САД Камалом Харис, а то је показао посетом Пенсилваније уочи избора, оценио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.
ДМ

ДМ

"Америчка администрација скичи као свиња због 'мешања других земаља', укључујући Русију, у њихове изборе, а у исто време луди нарко-председник Украјине Зеленски се бесрамно поиграва са Камалом посећујући Пенсилванију", написао је Медведев на Иксу. 

Додао је и речи Исуса Христа у латинском преводу "Ваде ретро, ​​Сатана" значе "Одступи, ђаволе", а читаву објаву написао је на енглеском језику.

Како је за ТАСС оценио заменик директора Института земаља ЗНД Владимир Жарихин, посета Пенсилванији Зеленског и подршка демократског кандидата на председничким изборима у САД представља отворени облик притиска на вољу бирача.

У саопштењу на званичном сајту украјинског председника се наводи да у Пенсилванији живи око 150.000 Украјинаца, који углавном имају америчко држављанство, и Американаца украјинског порекла.

Прочитајте ОВДЕ о уништењу стратешки важне тачке за ОСУ од стране руских снага

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА