Најновије

МИЛОЈЕВИЋ ЗАБРИНУТ УПРКОС ПОБЕДИ: Сами себе “убијамо”, не знам зашто се то догађа!

Пред пут у Милано на мегдан моћном Интеру у Лиги шампиона, фудбалери Црвене звезде су напумпали самопоуздање тријумфом над Железничаром из Панчева пред својом публиком (2:1). Панчевци су показали зубе, али је српски шампион њихов отпор сломио првенцем Вање Дркушића и после тога поготком Луке Илића.

Сенку на победу црвено-белих бацила је повреда Омрија Глазера, који је остао на трави у 60. минуту када је Езе изједначио резултат. Тада је Звездин чувар мреже напустио терен. Врло је могуће да је Израелац обновио повреду од које се тек недавно опоравио.

После меча стратег Црвене звезде Владан Милојевић деловао је веома забринуто због тога јер је готово извесно да Глазер неће моћи да помогне Звезди у уторак против Интера.

– Честитам играчима на победи. Имамо врло мало времена да се одморимо, згуснут нам је распоред. Излазе нам и играчи из повреда. Опет смо и Глазера изгубили, сами себе ‘убијамо’, не знам зашто се то догађа. Решићемо и тај проблем. С друге стране, Железничар се бранио ниско, са пет играча на крају, мислим да су једном и шутнули на гол, тада су и дали гол. Играмо против таквих екипа, али шта да радимо – рекао је Милојевић после сусрета пред камерама Арена ТВ.

Звездин тренер је рекао да није оптимистичан по питању Глазера.

– Чим је изашао на овакав начин, ја се само плашим да није обновио ту повреду, али видећемо. Не свиђа ми се та ситуација како је дошло до ње. Обично то тако бива, кад се не испоштују неке ствари, онда то тако дође – констатовао је Милојевић.

ПРОТЕСТ У ЗУБИНОМ ПОТОКУ: Срби са иконама негодују због скрнављења и отимања цркве

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА