Најновије

"Са Вучићем нема сарадње због криминала, корупције и издаје КиМ, а не због нерадне недеље"

"Александар Вучић чак ни у Њујорку није могао да не спомене Српски покрет Двери и то у контексту да није желео да сарађује са Дверима јер смо захтевали да недеља буде нерадни дан. Као по обичају, Вучић није говорио истину, а суштина је да Двери не желе са њим да сарађују, јер управо Вучић стоји иза криминала и корупције на највишем, државном нивоу, јер је издао и продао КиМ, јер хоће од Србије да направи депонију отварањем рудника литијума, јер је урушио све институције и претворио Србију у диктатуру", саопштавају Двери.

Двери подсећају да недељу као нерадан дан имају државе са највећим животним стандардом у Европи, попут Немачке, Француске, Холандије, Луксембурга и Аустрије, док су државе попут Белгије, Исланда и Велике Британије увеле систем од четири радна дана у седмици.

“То само говори да Вучић не зна ништа о продуктивности рада, већ само жели да од грађана Србије направи јефтину радну снагу која неће моћи да има равнотежу између посла и породичног и друштвеног живота”, саопштила је ова странка.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА