Најновије

Вулин: Зашто Андреј Вучић треба да буде високи функционер СНС

Потпредседник Владе Србије Александар Вулин рекао је у Скупштини Србије да Андреј Вучић треба да буде високи функционер СНС, а објаснио је и зашто.

„Да вам кажем нешто из личног искуства, лично мислим да би Андреј Вучић требало да буде високи функционер Српске напредне странке, зашто, није то је ваша ствар, напредњаци ви то најбоље знате. Знате колико је популаран у странци, да би добро прошао на сваким унутарстраначким изборима, али то је ваша ствар не улазим у то“, казао је Вулин, обраћајући се народним посланицима у Скупштини.

Навео је и разлоге зашто би Андреј Вучић требало да буде високи функционер и зашто га сви нападају.

„Зашто бих ја волео да је он ваш високи функционер и зашто га суштински нападају –  он НАТО пакт, ЦИА и ЕУ не може очима да види. Ја бих био врло задовољан да још један русофил буде у врху наше власти“, навео је Вулин.

„Спреман сам да изађем јавно на сваки полиграф на свету“

Вулин је у свом излагању истакао да је имао „огромну привилегију да буде на челу малог тима људи у МУП који је ухапсио и разбио банду Беливука.

„И онда слушам Беливука који каже како сам ја био курир између њега и Вучића..да ли сте ви нормални. Ви стварно мислите да би Вучићев курир смео да ухапси Беливука и да се не боји да ће он причати о томе. Ја сам спреман да изађем јавно на сваки полиграф на свету да одговорим на врло једноставно питање да ли сам икада у свом животу срео Беливока, Миљковића и било кога од те багре“, казао је Вулин.

РУСИ ЗАПЛЕНИЛИ АМЕРИЧКУ КОМАНДО-ШТАБНУ МАШИНУ М577: Још један велики шамар за НАТО (ФОТО)

Извор: Н1.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА