Најновије

Ајатолах Хамнеи: Израел ће добити још разорних удараца

Ирански врховни верски лидер ајатолах Сејед Али Хамнеи изјавио је данас да ће Израел добити још разорних удараца након израелског напада у којем је убијен лидер либанске групе Хезболах Хасан Насралах.

Хамнеи је изразио саучешће породици Насралаха, фронту отпора, либанском народу и читавом исламском народу. Он је такође прогласио петодневну националну жалост у Ирану.

"Ударци фронта отпора на уморно и трошно тело ционистичког режима ће, уз Божију помоћ, бити још више поражавајући. Зли ционистички режим није остварио победу", рекао је врховни вођа Исламске револуције, преноси агенција Ирна.

Насралах, који је водио Хезболах 32 године, погинуо је у петак у масовном израелском ваздушном нападу на групу стамбених зграда у Дахијеу, густом урбаном подручју јужно од Бејрута, користећи десетине америчких бомби за уништавање бункера тешких више од 900 килограма.

"Погинуо је док је бранио беспомоћни народ Дахијеа и њихове уништене домове, као што је деценијама бранио потлачени народ Палестине, њихове окупиране градове и села, њихове домове и њихове најмилије", рекао је ајатолах Хамнеи.

РУСИЈА СЕ НЕ ШАЛИ: Ако Украјина нападне западним оружјем дугог домета, могућ нуклеарни одговор

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА