Најновије

НОВИ ШОК - СВЕ ИХ ИСТРЕБИШЕ! Убијен још један лидер Хезболаха

Током протекле ноћи израелски борбени авиони погодили су више десетина циљева Хезболаха у Либану при чему је убијен још један лидер Хезболаха. Како јављају либански медији, напади су настављени и данас, а у долини Бекаа погинуло је 17 људи у удару на једну породичну кућу.

Израелска војска (ИДФ) је саопштила да су циљеви који су погођени укључивали лансере ракета усмерених ка Израелу и зграде које користи Хезболах, укључујући складишта оружја, наводи се у саопштењу ИДФ, преносе израелски медији. ИДФ је такође објавио неколико снимака напада израелске ратне авијације.

Пројектил испаљен из Либана погодио је синоћ Западну обалу и изазвао пожаре, саопштила је раније израелска војска. Синоћ су се огласиле и сирене за ваздушни напад на периферији Јерусалима и на Западној обали, али, још није познато да ли има жртава.

Последњи израелски напади на положаје Хезболаха у Либану уследили су после прекјучерашњег убиства вође те групе Саједа Хасана Насралаха, који је ликвидиран у израелском нападу на командни центар Хезболаха у јужном предграђу Бејрута.

ТОТАЛНИ КОЛАПС УКРАЈИНСКЕ АРМИЈЕ У УГЉЕДАРУ! Украјинци сменили командатна, елитне јединице у паклу

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА