Најновије

ТРЕСЕ СЕ МАРАКАНА! После Радоњића стиже брутална замена за Хванга!

Како је Курир најавио још у суботу, Раде Крунић постигао је договор са Црвеном звездом, а руководство се договорило са управом Фенербахчеа. Пословни дил за првака Србије је одличан, јер је Радета Крунића добила без обештећења, само ће приликом евентуалне продаје Фенербахче и Црвена звезда делити добит на равне части, 50/50.

Раде Крунић (30) долази као замена за Ин Бом Хвана који је прешао у Фејенорд. Фудбалер Фенербахчеа иза себе има девет сезона проведених у Серији А, од тога тога чак пет у моћном Милану. Пре доласка на Сан Сиро, момак из Републике Српске играо је за Емполи.

Почетком сезоне Раде Крунић није био стандардан у Фенербахчеу, јер је играо веома мало код тренера Жозеа Муриња. Када се појавила могућност да дође у Црвену звезду и испуни дечачку жељу, свим силама је тражио трансфер и долазак на Маракану.

Раде Крунић био је тиха патња челника Црвене звезде пуну деценију, посебно генералног директора Звездана Терзића. Још док је играо за Доњи Срем из Пећинаца и Борац из Чачка, момак из Фоче запао је за око Црвеној звезди. Желели су га тадашњи тренер Ненад Лалатовић и Звездан Терзић, али клуб пре десет година није имао 400.000 евра колико је износило обештећење. После тога, Раде Крунић је отишао у Италију, где је у дресу Емполија, а касније и Милана направио импозантну каријеру.

ДЕТОНАЦИЈА - ПЕТРУШЕВ У ЗВЕЗДИ! Стиже још један репрезентативац, Делије у трансу

Курир спорт

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА