Најновије

МАСК ШОКИРАО АМЕРИКАНЦЕ: Ово су можда последњи избори!

Демократска странка би могла да претвори САД у де факто једнопартијску државу ако успе да подстакне своје бирачко тело тако што ће све више давати држављанство илегалним мигрантима, тврди Илон Маск.
Маск

Маск

Кандидат Демократске странке и актуелна потпредседница Камала Харис више пута је свог републиканског ривала, бившег председника Доналда Трампа, називала претњом демократији.

Маск, који је подржао Трампа у јулу, каже:

„Врло мало Американаца схвата да ако Трамп НЕ буде изабран, ово ће бити последњи избори. Далеко од тога да представља претњу демократији, он је једини начин да је спасемо!” рекао је.

„Дозволите ми да објасним: ако чак 1 од 20 илегалаца постане грађанин годишње – нешто што демократе убрзавају  – то би било око два милиона нових легалних гласача за четири године“, рекао је Маск у одговору на пост у којем се тврди да под садашњом администрацијом САД девет милиона илегалних миграната испуњава услове за држављанство.

„Штавише, администрација Бајден/Харис је слала 'тражитеље азила', који брзо добијају држављанство, директно у нестабилне државе као што су Пенсилванија, Охајо, Висконсин и Аризона. То је сигуран начин да се победи на свим изборима“, додао је он.

С обзиром да „свинг“ државе често одређују америчке изборе са разликом од мање од 20.000 гласова, Маск тврди да ако демократе успеју да искористе имиграцију да подстакну своје бирачко тело, више неће бити свинг држава. Једини избори након тога биће демократски предизбори, слично ономе што се догодило у Калифорнији касних осамдесетих, рекао је он.

„Америка тада постаје једнопартијска држава, а демократија је готова“, рекао је Маск.

Прочитајте ОВДЕ шта је Ђилас рекао о Вучићу

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА