Најновије

ОПЛЕО БАШ ЈАКО: Јадно и бедно, Додик реаговао на изненадни долазак Шмита у Бањалуку

Нека шета, Бањалука је слободан град, рекао је председник Републике Српске

Председник Републике Српске Милорад Додик, који данас борави у Добоју, оценио је јадним и бедним то што је Кристијан Шмит изненадно дошао у Бањалуку и подсетио да Српска има јасан закључак да он не може да уђе ни у једну институцију зато што се представља лажно.

Као такав Шмит не може бити примљен ни у једној институцији Српске, рекао је Додик и приметио да је дошао изненадно да га нико не би видео и то баш данас када се они налазе у Добоју.

"Мислим да га сада јури полиција да га избаци, ако није већ депортован. Какви су то ухлеби када изненада долазе да их нико не види. Он је то урадио јер је знао да смо ми у Добоју. Шета тамо кад нас нема", рекао је Додик на конференцији за новинаре након седнице Главног одбора СНСД-а, чији је председник.

Јадно је и бедно, каже, на тај начин доказивати да сте нешто.

"Нека шета. Бањалука је слободан град. Није ушао ни у једну институцију. Ухватио је бошњачког потпредседника (Ћамила Дураковића), имају право на контакте, али ћу размислити да ли је то ударац на Српску бошњачког потпредседника или не. У мојим рукама стоји много штошта и за његов рад. Ако је отишао у кафану, онда у реду, али у институцијама постоји јасан закључак да је он лажан и да не може бити примљен у функцији у којој се он лажно представља", јасан је Додик.

Према Додиковим речима, када су га обавестили о Шмитовом доласку, непосредно пред ову седницу Главног одбора, рекао је да га потраже и избаце из Српске.

"Можда је побегао, јер има обичај да бежи. То је кукавица", навео је Додик, пренела је Срна.

СТИЖЕ УПОЗОРЕЊЕ ИЗ МОСКВЕ: Провокације у Придњестровљу сматраће се нападом на Русију

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА