Најновије

Представљање књиге "Досије Глумац" 10. септембра

У уторак, 10. септембра од 18 сати, у кафетерији Букмаркер књижаре Делфи СКЦ биће представљен роман првенац Исидоре Радоњић „Досије Глумац“.

Фото: Лагуна

О књизи ће поред ауторке говорити Симонида Милојковић, књижевница и новинарка, Јелена Живковић, историчарка, и Ивана Мисирлић, уредница у Лагуни.


Инспирисана истинитим догађајима, оптужбама младих глумица да су старије колеге починиле силовање, Исидора Радоњић је исплела занимљиву причу на граници драме и трилера – „Досије Глумац“.


У тренуцима када је одјекнула вест да је познати глумац силовао колегиницу, Марија поново проживљава трауму из младости. Викторија, њена школска другарица и истакнута новинарка, позива је да јој се придружи у медијској борби против силоватеља. Иако је ћутала годинама, одлучује да се укључи, зарад других жртава.


Док се медијска кампања захуктава, а нетачне информације с обе стране замагљују слику, Марија преиспитује своју пристрасност и правни механизам државе. У вртлогу обмана почиње да сумња у исправност кампање. То ће је натерати да започне сопствену истрагу. Убрзо схвата да је постала инструмент закулисне игре у којој је жртва најмање важна.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА