Најновије

ФИЦО СЕ БОЈИ НОВОГ ПОКУШАЈА АТЕНТАТА: Имам трауме, ситуација је врло озбиљна

Брину ме поједини медији и деловање опозиционих партија, признао је словачки премијер токо посете граду у којем је средином маја замало убијен.

Премијер Словачке Роберт Фицо, који је раније ове године био жртва атентата, данас је признао да се боји да се случајно не понови цела ситуација која је замало довела до његове смрти. 

"Имам трауму, али не од тог атентата, него од опозиције и неких медија због онога што раде. Они стварају атмосферу која би могла да доведе до понављања овакве приче, то је оно чега се највише бојим", рекао је Фицо новинарима током радне посете граду Гандлови, где је 15. маја замало и убијен.

Фицо се, подсетимо, вратио на посао почетком јула.

Он је тада поручио да не осећа мржњу према ономе ко га је упуцао.

По повратку на дужност, изјавио је да Словачка неће прихватити чланство Украјине у НАТО, јер би то довело до трећег светског рата. 

Након атентата, у мају, премијер Грузије Иракли Кобахидзе изјавио је да му је један од европских комесара запретио да ће проћи као премијер Словачке уколико, у његовом случају, одлучи да подржи Закон о транспарентности страног утицаја, спорни закон који разоткрива финансирање низа организација које послују у Грузији. 

ЛИЦЕМЕРУ ДОГОВОРИО СИ СЕ СА АЛБАНЦИМА: Двери жестоко оплеле по Вучићу

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА