Најновије

КАРЛСОН ШОКИРАН: Санкцијама против руских медија, САД пригушују критике на рачун Бајдена

Администрација председника Сједињених Америчких Држава Џозефа Бајдена својим поступцима према руским медијима пригушује критике на рачун актуелних америчких власти, рекао је новинар Такер Карлсон.

„Заправо, Министарство правде у Бајденовој администрацији потискује критике које се односе на администрацију актуелног америчког председника. Не знам да ли сам полудео или нешто пропустио. Како је то уопште дозвољено“, изјавио је Карлсон на догађајима у Калифорнији, а видео снимак је објављен на његовом налогу на друштвеној мрежи „Икс“.

Он је напоменуо да је био шокиран поступком „гротескног Министарства правде“ које је у оквиру оптужнице против двојице странаца, прозвало три аутора конзервативних подкаста, повезавши их са страном државом.

Новинар је додао и да је њихов садржај одмах почео да нестаје, на пример, са Јутјуба.

„Постаје све теже и теже бити шокиран оним што ради Бајденова администрација. Превише је тога што је без преседана“, нагласио је новинар.
Подсетимо, америчко Министарство финансија је 4. септембра саопштило да се уводе санкције медијској групи „Русија севодња“, али и главној уредници групе и РТ Маргарити Симоњан и читавом низу истакнутих руководилаца.

Руско Министарство спољних послова изучава мере америчких власти и припрема одговор на њих.

Портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова оценила је да је новим санкцијама против руских медија Вашингтон сам себе надмашио, јер ни сами Американци нису могли у потпуности да се изјасне против кога су биле усвојене рестриктивне мере.

Делимичне блокаде на административним прелазима: Реципроцитет Куртију за оно што ради Србима

Извор: Спутникпортал.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА