Најновије

ЛИЦЕМЕРУ ДОГОВОРИО СИ СЕ СА АЛБАНЦИМА: Двери жестоко оплеле по Вучићу

У саопштењу покрета Двери, истиче се да је изјава председника Србије Александра Вучића, у којој каже да би „сутра отишао у Косовску Митровицу кад би му то дозволиле албанске и међународне снаге“, лицемерна и последица његове сопствене политике.

 "Сво лицемерје Александра Вучића огледа се у његовој изјави да би „колико сутра отишао и у Косовску Митровицу кад би му то дозволиле албанске и међународне снаге“. Управо он је договорио такво стање потписивањем Бриселског и Вашингтонског споразума, као и прихватањем француско-немачког ултиматума. Тим документима је успоставио фактичку границу између Србије и КиМ и омогућио долазак албанских сепаратиста на север КиМ", наводе Двери у саопштењу.

Двери се осврћу на период иза нас где подсећају да пре доласка СНС-а на власт никаква граница нити полиција лажне државе није постојала
 
"Подсећамо грађане Србије да до доласка Александра Вучића и СНС-а на власт, администрација и полиција лажне државе Косово на северу КиМ није постојала. Тек са доласком Александра Вучића на власт признати су документи лажне државе Косово, предато правосуђе и цивилна заштита у руке Приштине, нема више избора у локалним самоуправама по законима Републике Србије, а врхунац је био одвођење Срба са КиМ на митинг СНС-а у Београд како би албански сепаратисти заузели институције на северу КиМ", каже се у саопштењу.

Издајничка политика је проблем свега, сматрају Двери.
 
"Сада се Вучић жали како не може да посети Косовску Митровицу, а једина истина је у томе да је то последица његове издајничке политике према Косову и Метохији", наводе Двери. 

ПОРУКЕ НА БРИСАЧИМА ИСПЕД ЗГРАДА: Кијев улази у фазу тоталног расула...

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА