Најновије

МЕДВЕДЕВ: Не снима Холивуд узалуд филмове о грађанском рату у САД

Ни Доналд Трамп ни Камала Харис неће укинути санкције Русији у случају да победе на изборима у САД, навео је заменик председника Савета безбедности Русије.

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев сматра да је бивши председник САД Доналд Трамп системски политичар и да неће укинути санкције Русији ако победи на председничким изборима у новембру.

"Доналд Трампа је наљутила актуелна администрација и прети укидањем санкција Русији. Хоће ли их укинути ако га изаберу? Наравно да неће", написао је Медведев на Телеграму. 

Трамп, као бизнисмен, схвата да санкције штете доминацији долара у свету, али недовољно да организује револуцију у САД и побуни се против антируске линије озлоглашене дубоке државе, која је много јача од сваког Трампа, написао је Медведев.

С друге стране, ни од Камале Харис не треба очекивати никаква изненађења, додао је Медведев.

"Она је неискусна и, како тврде њени непријатељи, једноставно глупа. За њу ће припремати лепе бесмислене говоре и досадне исправне одговоре на питања које ће она, заразно смејући се, читати са телепромптера", навео је Медведев.

Током целог 20. века су постојале санкције против СССР-а, а у 21. веку су се вратиле у до сада невиђеном обиму, написао је Медведев.

Санкције против Русије ће према његовим речима трајати заувек, или, "боље речено, све до слома САД током неизбежног новог грађанског рата".

"Не снимају у Холивуду узалуд филмове о томе", закључио је Медведев.

ПАНИКА МЕЂУ УКРАЈИНСКИМ ГРАЂАНИМА: Зеленски донео нову одлуку која је сломила морал јавности!

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА