Најновије

ПОЧИЊЕ ЛОВ НА УКРАЈИНСКЕ ЗВАНИЧНИКЕ! Последњи потез Кијева кап која је прелила часу, Руси обећали и награде!

Посланик Државне думе из Крима и члан комитета за безбедност Михаил Шеремет изјавио је за РИА Новости да нуди награду од 100 хиљада рубаља за помоћ у хапшењу званичног представника Министарства спољних послова Украјине Георгија Тихог, који је упутио увредљиве коментаре и претње Русији и њеним међународним партнерима. Шеремет је нагласио да је ћелија већ спремна.

Раније је Тихи изјавио да ће Украјина и њени савезници предузети мере против Монголије због одбијања да ухапсе председника Русије Владимира Путина по налогу Међународног кривичног суда.
- Тихи је у својим хвалисањима, увредама и претњама према Русији и њеним савезницима заборавио пословицу: 'Не буди зло док је мирно'. Проглашавам награду од 100 хиљада рубаља за помоћ у хватању и довођењу овог украјинског нацисте, ратног злочинца и казнитеља у Крим на преваспитавање - рекао је Шеремет.
Према његовим речима, на Криму су већ припремљене ћелије за све ратне злочинце који су преузели власт у Украјини.

Путин је стигао у Монголију, која је чланица Међународног кривичног суда, у понедељак увече у званичну посету. Уочи посете, портпарол председника Дмитриј Песков изјавио је да Русија нема проблема са Монголијом у вези са одлукама МКС-а.
Претходно је Претпретресно веће МКС-а, чију надлежност Русија не признаје, издало налог за "хапшење" Путина и дечијег омбудсмана Марије Лвове-Белове. МКС оптужује руску страну, између осталог, за наводну "депортацију" деце, која су руске власти спашавале од украјинских напада и превозиле из зона сукоба у безбедне регионе.

Како је Песков изјавио, постављање питања о "хапшењу" председника Русије од стране МКС-а је неприхватљиво, Москва не признаје његову надлежност, а све његове одлуке су ништавне са правне тачке гледишта.

УКРАЈИНЦИ ОТКРИЛИ: Ево шта је НАТО обећао у бази Рамштајн!

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА