Најновије

НЕ ПЛАШИ СЕ ЗВЕЗДЕ И ПАРТИЗАНА НЕГО НАВИЈАЧА! Француски центар говорио о атмосфери у Београду!

Венсан Поарије током каријере имао је прилику да много пута игра против "вечитих", а оно што га је највише одушевило је атмосфера коју праве навијачи у Србији.

Претходне сезоне био је Венсан Поарје један од најбољих кошаркаша Реал Мадрида. Током три године у дресу "бланкоса" освојио је чак седам трофеја, између осталог - Евролигу 2023. године, али је његовој ери у Шпанији дошао крај. Француз је желео да изађе из сенке свог, сада већ бившег саиграча - Еда Тавареса, и овог лета је одлучио да се пресели у Ефес. 
Памти Венсан Поарје многе мечеве у дресу Реал Мадрида, али посебно плеј-оф серије у Евролиги против Партизана. "Бланкоси" су тада након великог преокрета успели да се пласирају на завршни турнир, а француски центар је објаснио да свих пет мечева нису могли да буду гори. 

Наравно, оно што му је у Београду највише запало за око је запаљива атмосфера коју праве навијачи Црвене звезде и Партизана. Истиче Француз да "вечити" нису толики проблем колико чињеница да је тензија у дворани увек огромна. 

- Најважнија ствар у вези са Србијом је то што се ви ту не плашите тимова, већ навијача! Енергија и интензитет који доносе својим тимовима, чине Партизан и Црвену звезду екстремно опаснима. Оба тима су направила добре саставе, биће тешко победити сваког од њих. Међутим, већ смо се навикли на ту атмосферу, то је део нашег посла - рекао је Венсан Поарје за "Basketballsphere". 

ОБРАТИО СЕ ЗЕЛЕНСКОМ: Високи војни функционер у Украјини свестан паклене ситуације

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА