Најновије

ВУЧИЋ НАЈАВЉУЈЕ: Следи много проблема око Косова и Метохије - Курти неће престати да провоцира!

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ћемо у наредном периоду имати много проблема око Косова и Метохије и сталних провокација Аљбина Куртија, као и много изазова везаних за ЕКСПО.
Вучић

Вучић

Како је најавио, очекује у наредном периоду посету председника Израела, ускоро су и Уједињене нације и пре тога га очекује одлазак у Брисел.

Одговарајући на питања новинара, Вучић је рекао да ће надлежни органи наставити да прате рад у вези са пројектом "Јадар" и "Рио Тинтом", али и да ће опозиција да настави да критикује.

"Сви знају да су они довели 'Рио Тинто', али је интересантна та прича, нико се не пита ко то плаћа, нема то џабе, само нека питају зашто то неко споља плаћа", рекао је Вучић.

Додао је да нас чека тежак посао са "Рио Тинтом", још "много обарања руку са њима, а како ће то ићи, видећемо у наредне две године". 

Напоменуо је да није битно шта кажу представници компаније, већ шта каже држава, те да је битно да држава каже да ће нешто бити сигурно.

Вучић је додао да њему неће немачка европосланица Виола фон Крамон да одређује судбину Србије, нити да буде узор у било чему.

Како је рекао, то је жена која се залаже за независност тзв. Косова, жена која је за укидање Републике Српске и она би да му држи патриотске придике.

Он је рекао да је задовољан посетом Подрињу, те да ће Лозницу данас посетити и градоначелник Љубљане, што ће бити последњи састанак током његовог боравка у овом крају Србије.

Прочитајте ОВДЕ шта каже Захарова о “колективном Западу”

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА