Најновије

ДА СЕ НАЈЕЖИШ: Јелена је у песми коју је последњу отпевала предвидела своју смрт! (ВИДЕО)

Певачица "Гранда" Јелена Марјановић Крсмановић, чије је беживотно тело порнађено данас у насељу Црвенка у Борчи, пре неколико месеци снимила је дуетску песмо са Марком Гачићем, која као да је предивидела Јеленину судбину.

Јелена је у песми предвидела своју смрт (Фото: Јутјуб)

Песма под називом "Ти и ја" говори о тужној судбини двоје заљубљених који желе само да "спавају" како би могли једно друго да сањају.
"Црно бели постане ми свет, замислим себе ту поред тебе..." стихови су којим започиње ова песма.
Послушајте тужну песму преминуле Јелене Марјановић Крсмановић: Подсетимо, Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић потврдио је да је пронађено тело певачице Јелене Крсмановић (33) која је нестала у суботу у Борчи, на насипу у Црвенки. Тело нестале певачице пронађено је на Палилули. У потрази за њом укључен је био велики број припадника београдске полиције, као и пси трагачи. Како Курир сазнаје, на насипу недалеко од места где је нестала Јелена пронађене су њене патике, шнала за косу и трагови крви. Поводом трагичне смрти певачице "Гранда" Јелене Марјановић Крсмановић, чије беживотно тело је данас пронађено у насељу Црвенка у Борчи огласиле су се њене бројне колеге. Све о нестанку Јелене Крсмановиц можете погледати ОВДЕ Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА