Најновије

Лавров: Без америчких сателита, украјинске ракете никада не би полетеле

Американци и НАТО настављају да говоре да не ратују против Русије, "то је лош блеф при лошој игри", оценио је руски министар

Без директног учешћа Вашингтона у навођењу циљева уз податке са америчких сателита, украјинске ракете никада не би полетеле, рекао је шеф руске дипломатије Сергеј Лавров.

"Председник Владимир Путин је објаснио како делује АТАЦМ и друго оружје великог домета које САД испоручују Украјини. То је јасно сваком ко је технички писмен и разуме се у војне ствари. То је позната чињеница", рекао је Лавров.

Поред свега тога, Американци и НАТО настављају да говоре да не ратују против Русије, "то је лош блеф при лошој игри", оценио је Лавров.

Што се тиче реакције Русије на америчко учешће у нападу на руску територију, Путин ју је обећао и јавност ће ускоро сазнати више о томе, поручио је Лавров.

Председник Русије је, коментаришући испоруке оружја великог домета Кијеву, рекао да би Русија могла да се одлучи за исти корак и да пошаље руско оружје у регионе или земље које ратују против земаља које снабдевају Украјину оружјем.

ПОТПУНИ ХАОС! Полиција хапси активисту који се бори против литијума, народ устао на ноге (ВИДЕО)

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА