Најновије

ОПЕТ СЕ ОГЛАСИЛА БРНАБИЋКА: Да, и? У чему је проблем? (ВИДЕО)

Након јутрошњег оглашавања у јавности поводом информација о кршењу изборних правила и инцидената који су се десили у појединим деловима града Београда, једна од челница СНС-а и председница Народне скупштине Србије, Ана Брнабић, опет је изашла у јавност са новим објавама на мрежи Икс.
Брнабић

Брнабић

“Да, и? Имамо позивни центар. Имамо чланове који, на дан избора, позивају друге чланове и симпатизере, чланове породице, комшије и пријатеље да их замолимо да изађу на изборе и гласају. Имамо странку која има јаку инфраструктуру и која је добро организована.”, пише Брнабићка на мрежи Икс.

“У чему је проблем? Очигледно у томе што, уместо да седе у својим позивним центрима и раде, они седе у нашим и чуде се зашто странке имају позивне центре. Веровали или не, неки од лидера опозиције седе у једном нашем позивном центру у Београду већ три сата и не делује као да имају било шта друго паметније да раде?!?”, стоји у објави председнице Народне скупштине Србије.

Она је ово објавила као реакцију на снимак позивног центра у Новом Саду који је објавила опозиција, а затим је наставила са још једном објавом на мрежи Икс коментаришући инцидент који се десио на Дорћолу и физички обрачун народног посланика Радомира Лазовића са активистима СНС-а.

“Прво смо чули да је "пребијен" Радомир Лазовић на Дорћолу, онда су причу променили и рекли да је "нападнут", а онда су сами објавили снимак који показује не само да он није ни пребијен, ни нападнут, већ да он провоцира човека, уноси му се у лице, не да човеку да се помери од конфликта, већ њих десеторо кидише на једног човека и праве инцидент. Пре тога су себи дали за право да га "ислеђују" у његовом локалу, да они проверавају ко тамо шта ради. Шта је следеће? Да упадају у станове и проверавају да ли зовемо наше чланове породице и пријатеље да их замолимо да изађу и гласају? Људи, када ћете схватити - избори се не добијају тако што јурите наше људе да не би гласали, већ тако што изведете своје људе на гласање. Ђорђе Павићевић је 5 сати седео у нашем позивном центру на Бањици. Пет сати на дан избора седите у кол центру неке странке (а да није странка чији сте члан), уместо да 5 сати позивате ваше људе, одете по њих, одвезете их на гласање, помогнете тим људима да онда они изведу своје пријатеље и тако победите на изборима! Кад би овако ревносно како малтретирају чланове и симпатизере СНС-а, или било кога за кога мисле да гласа за нас, мотивисали своје - то би била већ озбиљна политичка утакмица.”, пише Брнабићка у својој другој објави.

Подсећамо, данас је у току дана дошло до више инцидената, где су опозициони активисти и политичари дошли у сукобе са члановима СНС-а на местима у Београду где су организовани позивни центри Српске напредне странке.

СНС тврди да је реч о потпуно легалним активностима и да је реч о центрима за координацију страначких активности током изборног дана и комуникацију странке са симпатизерима и својим члановима, док опозиција тврди да је реч о изборним крађама и манипулацији бирачким списковима.

Погледајте њене објаве:

Прочитајте ОВДЕ о прогнозама у вези европских избора и расту деснице

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА