Најновије

ОДРЕЂЕН ДАТУМ РАТА СА РУСИЈОМ: Генерал Гуруљов објаснио стварни исход НАТО самита

Генерал Гуруљов је проценио стварне исходе НАТО самита у САД-у. „Речено је да се, припремају за велики рат са Русијом отприлике 2029-2030. године,“ указао је војсковођа.

У САД-у је завршен јубиларни НАТО самит. Исходе овог догађаја за Цариград је проценио посланик Државне думе, генерал-пуковник у пензији Андреј Гуруљов.

Према његовом мишљењу, процењујући исходе самита, треба гледати не на нападе на Русију, већ на оно што се иза њих крије.

Генерал Гуруљов је указао да сви сада говоре како НАТО покушава да потчини Русију. Али када је у историји било другачије, поставља реторичко питање војсковођа.

НАТО блок је и створен да би потчинио Русију, да би нам нанео стратешки пораз. Ти покушаји трају прилично дуго – од 1949. године. Ту нема ништа ново, рекао је Андреј Гуруљов у програму Цариграда.

Зато главни стварни исход НАТО самита у САД-у, према мишљењу генерала, лежи у томе што је најављена припрема за размештање капацитета војно-индустријског комплекса Сједињених Америчких Држава.

Дакле, као што је речено, припремају се за велики рат са Русијом отприлике 2029-2030. године, објаснио је Андреј Гуруљов.

Он је додао да је де фацто Вашингтон дао до знања да ће његов војно-индустријски комплекс у наредних пет година бити обезбеђен наруџбинама.

Притом је генерал уверио да НАТО озбиљно греши ако мисли да Русија неће имати довољно ресурса за војно супротстављање Западу.

Тако, у САД-у сматрају да је у Русији већ покренута производња граната и оружја по ратним условима.

Међутим, према речима генерала Гуруљова, тренутна производња одговара само потребама специјалне војне операције, а у случају увођења ратног стања та производња може бити вишеструко повећана.

Више нема тајни! Откривен немачки план војне офанзиве на Русију! Хоће да праве логоре!

Извор: Webtribune

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА