Најновије

БОЦАН-ХАРЧЕНКО: Медији неосновано критикују однос Русије и Србије

Високо ценимо топли пријем који је указан руској делегацији, а у складу са пријатељском природом наших билатералних односа, рекао је амбасадор Русије у Србији.

Одлучно одбацујемо неосноване спекулације у листу "Нова" поводом програма и агенде планске радне посете Србији заменика Министра иностраних послова Русије Александра Грушка. Високо ценимо топли пријем који је указан руској делегацији, а у складу са пријатељском природом наших билатералних односа, рекао је Александар Боцан-Харченко, амбасадор Русије у Србији.

Поводом спекулација појединих медија о тој посети, он је рекао, између осталог, да партнерски приступ развоју сарадње између Москве и Београда јако иритира одређене медије који су "буквално програмирани да неосновано критикују спољну политику Русије и Србије".

"Потенцирамо отвореност и свеукупност преговора одржаних са српским руководством – председником Александром Вучићем, председником Владе Милошем Вучевићем, потпредседницима Владе Ивицом Дачићем и Александром Вулином, министром спољних послова Марком Ђурићем и Министром у Влади, копредседавајућим руско-српског Међувладиног комитета за трговину, економску и научно-техничку сарадњу Ненадом Поповићем. Током посета заменика Министра иностраних послова Русије приоритетна пажња посвећује се управо садржајној страни", поручио је руски амбасадор у Србији.

БРИСЕЛ У ШОКУ! Орбан слетео у Москву, састаје се с Путином

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА