Најновије

МИЛАНОВИЋ "ПРОРОКУЈЕ" КРАЈ ЕУ: Неће Европска Унија трајати вечно - морамо узети сад све што нам се нуди!

Поводом свечаности Дана града Чаковца, председник Хрватске, Зоран Милановић, учествовао је на свечаној седници Градског већа Чаковца, а том приликом се обратио присутнима и медијима са посебном освртом на актуелну светску кризу.
Милановић

Милановић

"Та прича да смо ми дио еуропске обитељи, народа, ми смо то одувијек. Ништа се ту битно није промијенило. Неке ствари јесу, има више новаца који долазе за еуропске пројекте и било би их једнако да је било тко премијер. Можда би се према новцу односило мало озбиљније и одговорније, али новаца би било исто и пројекти би се реализирали", рекао је Милановић додавши да тако неће бити заувек.

"Ово је посебно и ријетко вријеме из којега морамо извући максимум онога што нам се нуди. Јер сутра долази криза, сигуран сам сто посто. Вјерујем да у случају Хрватске не долази опасна, ратна, егзистенцијална криза. Мислим да смо од тога заштићени и да тај филм нећемо гледати. Али не смијемо мислити да ће ово што се тренутно догађа трајати вјечно, неће. Морамо узети све што нам се нуди.", казао је Милановић.

Прочитајте ОВДЕ шта Путин каже о будућности Русије и украјинском фронту

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА