Најновије

„На погрешном месту, у погрешно време“: Трилер са неочекиваним обртом

Вулкан издаваштво је објавило психолошки трилер "На погрешном месту, у погрешно време", ауторке десет бестселера Сандеј тајмса Џилијан Макалистер. Књига је већ преведена на 35 језика и само у Америци продата у више од милион примерака.

Фото: Вулкан

У средишту приче је злочин после којег више ништа неће бити исто. Поноћ је уочи Ноћи вештица и Џен нервозно чека да се њен син, осамнаестогодишњи Тод, врати кући. Док Џен гледа кроз прозор, види како њен духовити, наизглед срећни син убада потпуног странца. Не зна ко је жртва, нити зашто је Тод починио тако ужасно насиље. Само зна да је њен живот, али и Тодов, уништен.

Неколико сати касније, Џен у очају тоне у сан. Али када се пробуди... одједном је претходни дан. Убиство се још није десило – и можда још има прилике да га спречи. Свакога јутра, када се пробуди, Џен се нађе даље у прошлости, прво неколико недеља, затим неколико година пре убиства. И схвата да је окидач за Тодов ужасни злочин негде у прошлости, а њен задатак је да га пронађе.

„Ауторка читаоцима даје прилику да реше злочин из потпуно нове перспективе... Овај несвакидашњи осврт на сећања освојиће многе.“ – Паблишерс викли

Уколико сте уживали у романима Адријана Макинтија Замка и Ланац, као и у бестселерима Ешли Одрејн Инстинкт и Шапутања, које је такође објавило Вулкан издаваштво, књига Џилијан Макалистер ће испунити ваша очекивања.

Трилер "На погрешном месту, у погрешно време" доступан је на сајту  и у књижарама Вулкан широм Србије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА