Најновије

РУСИ НАРЕДИЛИ ВЕЛИКИ ЈУРИШ: Акције да се предузму одмах

Министар одбране Русије, Андреј Белоусов, издао је наређење да се предузму акције против америчких стратешких беспилотних летелица које су учествовале у нападима на Крим.

Министарство одбране Русије примећује појачан интензитет летова америчких стратешких беспилотних летелица изнад Црног мора. Ове летелице врше извиђање и циљање високопрецизног наоружања које западне државе испоручују оружаним снагама Украјине за гађање руских циљева.

Ова активност указује на све већу умешаност САД и земаља НАТО-а у сукоб у Украјини на страни кијевског режима. Повећан број летова дронова значајно повећава вероватноћу инцидената у ваздушном простору са летелицама Ваздушно-космичких снага Русије, што додатно повећава ризик од директне конфронтације између алијансе и Руске Федерације.

Министар одбране Руске Федерације, Андреј Белоусов, наложио је Генералштабу Оружаних снага Руске Федерације да припреми предлоге мера за ажурно реаговање на ове провокације. Ове мере би требало да смање ризик од инцидената и обезбеде заштиту руских интереса у региону.

 

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА