Најновије

ШПИГЕЛ ЈАВЉА: АФД формира проруску фракцију у Европском парламенту

Партија Алтернатива за Немачку (AfD) намерава да формира нову проруску фракцију у Европском парламенту под називом „Суверенисти“. Према информацијама објављеним у публикацији Дер Шпигел, позивајући се на поуздане изворе, стварање ове фракције планирано је за следећу недељу.

Оснивачки састанак нове фракције „Суверенисти“ заказан је за 27. јун. На овом састанку ће бити формализоване активности и циљеви нове фракције.

Декларација и Циљеви: Стварање фракције „Суверенисти“ заснива се на декларацији у којој се наводи да Европи прете глобалистичке идеологије које право народа на самоопредељење замењују диктатуром бирократије. У документу се такође наглашава потреба да се европска бирократија ослободи утицаја међународних корпорација.

Политички Контекст: Овај потез AfD-а долази у тренутку када се политичке тензије у Европском парламенту појачавају, а дискусије о суверенитету и утицају међународних корпорација постају све значајније. Формација проруске фракције може утицати на будуће политичке одлуке и расправе унутар Европског парламента.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА