Најновије

ПОТОП У БЕОГРАДУ! Језеро блата затворило подвожњак до Хитне помоћи (ВИДЕО)

Последице снажног невремена које је задесило главни град Србије и данас се осећају.

Снажно невреме синоћ се сручило на Београд, аутопут и бројне друге саобраћајнице били су поплављени, вода је улазила у локале и тржне центре, а потопљени су били и паркинзи и паркови.

Језеро се створило и на аутопуту, али и на кружном току на Аутокоманди, а људи су остајали заглављени у својим аутомобилима. У овом делу града потопљен је и један ноћни клуб, а на интернету објављени снимци показују младе у паници који покушавају да изађу.

И подвожњак код зграде Хитне помоћи јутрос је поплављен, услед обилних синоћних падавина у Београду, што отежава прилаз возилима, речено је јутрос Танјугу у служби Хитне помоћи.

"Подвожњак је поплављен и возила нису могла да дођу до нас. Непроходан је, створило се језеро блата и не знамо кад ће то бити решено", рекли су у Хитној помоћи. 

Због невремена је током јучерашњег дана евакуисано 10 особа - у Љигу пет васпитачица из вртића, а у селу Кључ код Мионице пет особа из возила. У Ваљеву, Мионици, Љигу и Убу после 16 часова забележен је јак пљусак. Полављено је обданиште у Мионици, а Крушевац је захватило невреме праћено јаком кишом, ситним градом, грмљавином и појачаним ударима ветра.

У Србији ће данас бити променљиво облачно и топло, местимично са локалним пљусковима и грмљавином и са температурама од 15 до 31 степен, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Дуваће претежно северни и северозападни ветар.

У Београду ће бити променљиво облачно и топло, повремено са локалним краткотрајним пљусковима и грмљавином и температуром око 29 степени.

Од уторка се очекује веома нестабилно време са честом појавом пљускова и грмљавине и падом температуре.

УРАГАН ПОТПУНО РАЗБИО УКРАЈИНСКУ ФОРМАЦИЈУ! Русима још мало остало до Купјанска

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА