Најновије

Милош Јовановић: Нисам сигуран да ли су поборници учешћа на изборма 2. јуна свесни последица свог деловања

Председник Нове демократске странке Србије (Нова ДСС) Милош Јовановић изјавио је да није сигуран да ли су поборници учешћа на изборима 2. јуна у Србији свесни последица свог деловања, као и да Нову ДСС опозиција више не занима.

Јовановић је за лист „Нова“ рекао да је смањена комуникација са странкама које нису учествовале на локалним изборима 2. јуна, јер је, како је навео, један циклус завршен и „сада треба промислити како даље“.

Како је казао, у наредном периоду бавиће се искључиво собом, јачањем странке, као и неговањем коалиције „Нада“ коју имају са Покретом обнове Краљевине Србије (ПОКС).

Говорећи о Свесрпском сабору, Јовановић је казао да би више волео да је одбијен „противуставни и антидржавни француско-немачки споразум о имплицитном признању сецесије наше јужне покрајине него да се организује сто свесрпских сабора“.

Он је оценио да се ради о политичком маркетингу и упитао шта је спречавало власт да истински побољша положај ћириличног писма, о којем се говори у декларацији Сабора, у 12 година владавине.

„Апсолутно их ништа није спречавало, а опет ништа нису урадили. Заправо, ни један једини национални темељ нису ојачили или изградили“, додао је он.

Салва руских ракета збрисала целе градске блокове! Руси упадају у Часов Јар, линија одбране сравњена са земљом! (ВИДЕО)

Извор: НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА