Најновије

НЕСТОРОВИЋ ОДГОВОРИО НА ЖЕСТОКЕ НАПАДЕ: Знамо ко је ово поручио (ВИДЕО)

Др Бранимир Несторовић, председик покрета "Ми снага народа", одлучно је демантовао наводе режимских медија који тврде да је изјавио како је „Сребреница геноцид“ и да Србија треба да призна тзв. Косово

Осврнуо се Несторовић на чланак Вечерњих Новости али и вест која је изашла на порталу Б92.нет и најавио тужбе, имајући у виду да се ради о очигледној клевети где се јасно и експлицитно говори да је доктор Браними признао геноцид у Сребреници али и да Србија треба да призна тзв. Косово. 

“Јуче су прво Вечерње Новости објавиле текст под називом “Сраман потез Несторовића”, а данас су то пренели бројни режимски медији, један од њих као што је Б92 има наслов који ћу вам показати овде, а ту каже: “Сраман потез Несторовића, Сребреница је геноцид, Србија треба да призна тзв. Косово”, а из овог наслова испада да сам ја признао да постоји геноцид у Сребреници и да сматрам да треба да признамо Косово, што је наравно ноторна лаж и ми ћемо у понедељак предати тужбу суду против Новости и против онога ко је овај текст написао али, текст није потписан, а онда је одговоран главни и одговорни уредник”, наглашава Несторовић.

ПАКАО У ОДЕСИ: Језива мобилизација на делу, бибер спреј у очи па у комби (ВИДЕО)

Велика нервоза режима постаје све очигледнија, а повод је врло јасан, сматра доктор Несторовић.

“Гледајући последње анализа јавног мњења, показало се наравно оно што смо знали прошли пут, да ће наш покрет бити веома важан, неки тас на ваги за формирање власти у Београду. Неће бити тас на ваги за формирање власти у Новом Саду јер нам је владајућа партија онемогућила да предамо листу, није желела да прогласи нашу листу, пронашли су гомилу неких неправилности и немамо могућност да учествујемо у Новом Саду где би вероватно била потпуно идентична ситуација као и у Београду”, додаје Несторовић.

Др Бранимир Несторовић одбацује оптужбе о сарадњи са Савом Манојловићем и страним утицајима, критикујући изборни процес као нерегуларан због директног надзора страних амбасадора, али и самој слози прозападне опозиције.

“Да се вратимо шта тамо пише, тамо пише да сам се ја придружио Сави Манојловићу у рушењу државе док председник државе покушава да сачува Косово и да спречимо доношење “Резолуције о Сребреници”, ја сам тај који се прикључио Рокфелеру и тако даље, већ уобичајне флоскуле које су иначе до сада користиле само за прозападну опозицију и ако је код нас и позиција прозападна. Разлог зашто смо ми изнели саопштење да је изборни процес нерегуларан је врло једноставан, током читавог изборног процеса у Народној скупштини су седели страни амбасадори, првенствено Кристофер Хил, амбасадор Европске уније, који су директно надзирали доношење закона који су доношени по диктату прозападне опозиције, то што су се они посвађали између себе, па после се више није знало ко шта тражи у тој опозицији, то није кривица амбасадора, то је кривица такозване прозападне опозиције”, навео је Несторовић. 

Изборни услови се нису променили, а стање није добро јер нема фер просеца. 

“Сада кад смо ми предали изборну листу, када желимо да избори буду спроведени фер и коректно иако мислимо да су од самог почетка бесмислени, прво зато што су рокови били потпуно невероватни и за прикупљање потписа, од момента када су предате листе до момента избора, остаје вам две недеље за предизборну кампању.”, рекао је Несторовић. 

Др Бранимир Несторовић одбацује оптужбе да подржава „Резолуцију о Сребреници“ и истиче да његов блиски пријатељ Александар Павић припрема четврто издање књиге о Сребреници, уз предговор адвоката Бранка Лукића, браниоца Ратка Младића, наводећи да су ове оптужбе бесмислене као и раније неистине о њему.

“Колико је све то бесмислено оповргавати ево рећи ћу вам један пример, ме се залажемо за усвајање “Резолуције о Сребреници”, а Александар Павић мој саборац и блиски пријатељ је написао књигу о Сребреници која је доживела три издања, ми сада припремамо четврто издање које ће изаћи врло брзо из штампе са предговором адвоката Бранка Лукића који је иначе браниоц Ратка Младића, нас оптуживати да смо ми за признавање геноцида у Сребреници се граничи са изјавом да ја имам Хрватски пасош која је пласирана пре месец дана и са гомилом разноразних неистина које непрекидно круже интернетом о нама”, додао је Несторовић. 

Погледајте цело обраћање доктора Бранимира Несторовића: 

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА