Најновије

БЛ: Самоубиство сирћетном киселином

БАЊАЛУКА - Данијела Јовичић (26) из Модриче, пронађена је јуче мртва у изнајмљеном стану у Улици Јосипа Панчића у Бањалуци. Полиција је након обављеног увиђаја констатовала да је девојка починила самоубиство.
У стану у Бањалуци пронађено тело Данијеле Јовичић (26) из Модриче. Наводно попила сирћетну киселину. Потрага за опроштајним писмом (Фото: Ју

У стану у Бањалуци пронађено тело Данијеле Јовичић (26) из Модриче. Наводно попила сирћетну киселину. Потрага за опроштајним писмом (Фото: Јутјуб)

Тело несрећне девојке је пронађено у стану који се налази у близини Фабрике обуће „Бема“ у Бањалуци, а извор близак истрази каже да на телу и у стану нису откривени трагови насиља који би указивали на евентуално кривично дело. Незванично, у стану су пронађени докази да се девојка убила попивши сирћетну киселину. Мотиви самоубиства засада нису познати и још се истражују, а наводно је девојка оставила опроштајно писмо у којем је објаснила због чега се одлучила да себи одузме живот. Иначе, Данијела је била апсолвент Технолошког факултета у Бањалуци и стипендиста општине Модрича. Иначе, ово је у месец дана други случај да у Бањалуци умре студент из Модриче. Да подсетимо, 18. августа је у кући у бањалучком насељу Лазарево пронађено беживотно тело Немање Јовановића, студента из Модриче. Немања, који је био студент друге године Пољопривредног факлутета у Бањалуци, родом из Милошевца код Модриче, умро је од можданог удара, а што је потврђено обдукцијом коју је обавио др Милан Срдић из Бањалуке.
Вести из Српске:Aмбасада СAД: Српска црква на Будаку провокациjаПутин дао подршку Додику за отцепљење Републике Српске?
МОТИВ Од родбине породице Јовичић смо сазнали да отац настрадале девојке ради у Швајцарској и да она има старијег брата. Према речима познаника и родбине настрадале девојке ништа није указивало на трагедију нити могу да наслуте мотив због ког је Данијела одлучила да себи одузме живот. Сви су у шоку након што су добили трагичну вест. Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА