Најновије

ПОРУКА ЗА ЗВЕЗДУ И ПАРТИЗАН: „Српско тржиште важно за Евролигу – али нећемо инциденте из АБА лиге“

Кошаркаши Црвене звезде и Партизана чекају одлуку Евролиге да ли ће и наредне сезоне бити део европске елите, а Паулијус Мотијејунас и Дејан Бодирога говорили су на ову тему и истакли су да су оба клуба важна за такмичење.

Црвена звезда требало би да има предност због освајања АБА лиге као што је то обично био случај, али своје место очекује и Партизан.

Паулијус Мотијејунас рекао је за „Јурохупс“ да су београдски клубови важни за Евролигу, али да у том такмичењу не жели сцене какве су се догађале у финалу АБА лиге што се односи на сукоб Џејмса Нанелија и Стефана Лазаревића.

„Српско тржиште је невероватно и веома важно за Евролигу. Али, нико не жели да види оно што смо видели у недавном финалу АБА лиге, то никоме ништа добро не доноси. Укупан утисак око два српска клуба је позитиван, међутим, овај инцидент између два евролигашка тима у регионалном такмичењу им не помаже“, сматра Мотијејунас.

Литванац је говорио и о томе да шампион АБА лиге по статуту Евролиге нема загарантовану карту за учешће, али да је тај клуб приоритет приликом доделе позивница. Исто је потврдио и Дејан Бодирога, први човек Евролиге.

УНИШТИЛИ МОСТОВЕ И УПОРИШТА ОСУ: Успешне операције руске авијације у Волчанску (ВИДЕО)

Извор: Спутникпортал.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА