Најновије

ПОСЛЕДЊЕ САЗНАЊЕ: Опозиција у Нишу се састала са ОДИХР због резултата избора

Представници нишке опозиције који су учествовали на локалним изборима у том граду одржали су јутрос састанак са известиоцима међународне мисије ОДИХР. Према речима нашег извора, на састанку су страни посматрачи упознати са изборним махинацијама које су забележене 2. јуна, као и са намером владајуће Српске напредне странке да кроз Градску изборну комисију прекроји изборну вољу Нишлија.

Састанак је, према нашим сазнањима, одржан око 11 сати у Нишу, а њему су присуствовали представници коалиције “Бирамо Ниш” и чланови Градске изборне комисије.

На састанку се разговарало о ситуацији у највећем граду на југу Србије након избора 2. јуна, а након којих су, најпре опозиција, а дан касније и Српска напредна странка, прогласили победу.

ГОРИ ЧАСОВ ЈАР! Жестоки ударци руске армије (ВИДЕО)

“Представницима ОДИХР представљени су докази о изборној крађи у Нишу како би се упознали са ситуацијом у граду и како би се ови подаци нашли у њиховом извештају. Предоочили смо им на који начин се после избора прекраја воља Нишлија”, наводи наш извор.

Према речима нашег саговоника, представници ОДИХР-а схватили су примедбе које су изнете на састанку и најавили су да ће се бавити околностима које су довеле до тренутне ситуације у Нишу.

“Очекује се да у наредним данима изађе извештај о догађајима у Нишу за време и након избора”, подвлачи наш извор.

Испред француске амбасаде у Москви плакати с позивом француским војницима у Украјини да се предају

Извор: Нова.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА