Најновије

ЗАХАРОВА: Америка да се позабави својом изборном катастрофом

Портпаролка руског министарства спољних послова коментарисала је оцене САД о иранским изборима.

Сједињене Америчке Државе требало би да се прво суоче са са сопственом изборном катастрофом, поручила је портпаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова, коментаришући оцене САД да избори у Ирану наводно нису били слободи.

"Већ 1. јула Сједињене Државе тврдиле да ирански председнички избори 'нису слободни или поштени' и да они 'неће довести до фундаменталних промена Ирана'. Данас, амерички медији цитирају ову изјаву, додајући дискусијама о иранским изборима", написала је она на телеграм каналу.

Оценила је, међутим, да су то тврдили, а сада репринтују, исти они људи који недељу дана од председничке дебате нису могли да схвате како их то "правично" и "слободно" води изабрани председник Џозеф Бајден.

"Половина Сједињених Држава је знала за проблеме још 2020. године, али је све то угушила пропагандна америчких медија. Друга половина земље, која је свих ових година покушавала да одагнала непријатне мисли, била је суочена са реалношћу да је либерална диктатура заробила Америку", истакла је Захарова.

Епитети којима стручњаци описују шефа Беле куће, како је додала,  крећу се између "ментално нездрав" и "фундаментално неадекватан".

"Можда да прво САД покушају да се изборе са својом изборном катастрофом, а одмах после можемо чути и њихово мишљење о изборној ситуацији у свету", закључила је Захарова.

ПРЕТЊЕ РАТОМ И ПРОТЕРИВАЊЕ СРБА: Огласила се Амбасада Србије у Босни и Херцеговини

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА