Најновије

СВИ САД ЗНАЈУ СА КИМ ИМАЈУ ПОСЛА! Ово је прва порука Шојгуовог наследника, Путин се неће покајати!

Сви сада знају са ким имају посла! Ово је прва порука Шојгуовог наследника, Путин се неће покајати!

Кандидат за министра одбране Русије Андреј Белоусов навео је задатке на чијем ће решавању радити уколико буде именован на дужност за коју га је предложио руски председник Владимир Путин.

- Војници који се боре у зони специјалне војне операције примају и новчане надокнаде, имамо разне исплате. Данас је подигнута сума на минималних 200.000 рубаља, али живот се не своди само на новац. Имамо на чему да радимо. То се односи и на обезбеђивање стамбеног смештаја за учеснике СВО - рекао је Белоусов, обраћајући се у Савету федерације Русије.

Такође је обећао да ће обратити пажњу на медицинску негу војника. Белоусов је додао да треба решити и проблем бирократије у вези са бенефицијама за војнике.

У међувремену, председница Савета федерације Русије Валентина Матвијенко саопштила је да је Белоусов на свим претходним функцијама постизао резултате.

- Он је стратег, чини ми се да му неће бити потребно много времена да уђе у посао након ступања на дужност - казала је Матвијенко, истакавши да је Белоусов веома образован и интелигентан човек, те да је руски председник направио добар избор тиме што га је кандидовао за министра одбране.

Подсећамо, председник Русије Владимир Путин предложио је да бивши потпредседник Владе Русије Андреј Белоусов буде нови министар одбране Русије, саопштио је Савет Федерације.

КИЈЕВ ЈАВЉА НОВУ СМЕНУ У РУСКОЈ ОФАНЗИВИ! Код Харкова, на лицу места, захтев стигао из Москве

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА