Најновије

ПАКАО У ОДЕСИ: Језива мобилизација на делу, бибер спреј у очи па у комби (ВИДЕО)

Одеса/Дњепропетровск, Украјина – Нови видео снимци који су се појавили на друштвеним мрежама откривају узнемирујуће сцене мобилизације и насиља у Одеси и Дњепропетровску. Ови снимци су изазвали велики одјек и контроверзе у јавности.

У Одеси, видео снимци приказују како запослени у Територијалним центру за регрутацију и социјалну подршку (ТЦЦ) насилно терају мушкарце у минибусеве, користећи силу и батине. Снимци показују како запослени брутално туку мушкарце, који затим бивају одведени у аутобусе. Овај начин мобилизације изазвао је оштре реакције и критике због грубог поступања према грађанима.

У Дњепропетровску, други видео снимак приказује како су запослени у ТЦЦ-у користили бибер спреј у јавном превозу, стварајући хаос и панику међу путницима. Један од сведока тврди да су претили жени да ће јој разбити телефон ако настави да снима. Ове сцене додатно су погоршале већ напету атмосферу у граду.

ОБЈАВЉЕН СЕДМИЧНИ ИЗВЕШТАЈ МО РФ: Потпуна доминација на ратишту - скоро 10 хиљада мртвих Украјинаца

Ови инциденти откривају мрачну страну актуелне мобилизације у Украјини, показујући насиље и страх који прате регрутацију. 

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube