Најновије

Радикали: ЕУ постала универзални одговор за прикривање неспособности

ЧАЧАК – Једина политика која је издржала пробу времена је она за коју се залаже СРС, а доказ за то је то што чиста образа и уздигнута чела можемо без страха отићи у било који град, јер никога нисмо преварили, рекао је данас на предизборном скупу радикала у Чачку, заменик председника ове партије, Немања Шаровић.
Фото: Глас западне Србије

Фото: Глас западне Србије

- Нашом отаџбином већ 14 година владају проевропске снаге, обећавали су мед и млеко, али ништа од тога нису испунили. Уместо инвестиција задужују Србију, нема бољег живота и департизације јавних предузећа, најављивали су нова радна места, а потом су донели закон против запошљавања у школству и здравству, удомили су партијске функционере, а за обичан народ нема ничега - изјавио је он.

Како је казао, народ је изгубио веру да су промене могуће, и нагласио да се противи томе да српски народ усваја страни, протестантски морал, и да га странци уче животу и понашању, јер су Срби стара европска нација, са сопственом културом, обичајима и традицијом.

- Наше фабрике пропадају не зато што су неспособни радници, већ што су руководиоци такви. Европска унија је постала њихов универзални одговор на све проблеме, њоме прикривају своју неспособност. Поручујемо онима који су учествовали у издаји српства, Дачићу, Вучићу, Николићу... да издаја никада не застарева и да ће кад тад завршити у затворима и на сметлишту историје - навео је он, и додао да се режим плаши патриотског блока окупљеног око СРС, чији су представници, тврди, у протеклих 30 дана гостовали само на једној телевизији са националном фреквенцијом.

Шаровић је позвао је грађане да гласају за листу коалиције СРС-СНП Наши-Образ, јер, истиче, не могу обичан народ да представљају они који су упропастили Србију и не знају са колико милиона располажу, и стиде се грађана који немају довољно средстава за свакодневно преживљавање.

Плодови проевропске политике у нашој земљи су уништене фабрике, омладина и радници без посла, сматра председник СНП Наши, Иван Ивановић, и напомиње да је савез са Русијом једино решење тешкоћа.

- Политика ЕУ је политика глади и пропасти, она неће донети бољи живот, јер га тамо нема. Ми ћемо бити глас народа у Народној скупштини - рекао је он.

Извор: Глас западне Србије

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА