Најновије

"САМО СЕ ЧЕКА ДА УМРЕ, НЕМОЈ ДА СЕ ТРУДИШ ОКО ДЕТЕТА"! Потресна исповест Несторовића: Прекршио сам сва правила

Бранимир Несторовић, српски лекар, политичар и пензионисани професор Медицинског факултета Универзитета у Београду, познат по својој необичној медицинској пракси, поделио је једну од својих најтежих, али и најлепших прича из богате каријере. У интервјуу за РТС, Несторовић је испричао о искуству из времена када је био млад лекар, говорећи о детету које је, према свим прогнозама, требало да умре, али је захваљујући његовој интервенцији не само преживело већ се и потпуно опоравило.

"Много лепо, то је много леп осећај, то си учио, то си радио.... Имам неколико пацијената који су по свему требали да умру. Неколико пута сам прекршио све препоруке и смишљао неку своју сопствену терапију. Једна прича ме је прилично коштала. Кад сам као млад лекар био дежуран, ми смо тада имали радне суботе, на одељењу је лежало једно дете које је било јако оштећено, изгледало је бар као да је јако оштећено. Не напредује, само се чека да умре. Шта год да му радиш исто је и мој покојни шеф креће са посла и каже он мени 'немој много да се узбуђујеш нема од њега ништа, све смо пробали, ако умре немој да се трудиш много око њега'", рекао је Бранимир Несторовић и додао:

"Није прошло пола сата он престао да дише, мене зову сестре, не могу да га само пустим. Кренем око њега, дај ово, дај оно и тако једно 10 минута и он продиса. Стабилизовао се мало, испишем све што сам имао и кренем кући и кажем 'ако умре, умре, све је написано тамо у историји'. Неверованто, од тог тренутнка он као да је добио неки нов живот. То дете је кренуло да напредује као из воде. Отишло је кући, касније је имало још неке ситније проблеме и они се појавили после 10-ак година да ме моле за нешто друго и видиш њега који се из мртвих вратио, али стварно из мртвих се вратио. Постао је леп, велики дечко. ПИтам оца 'да ли има неке проблеме?', а он каже 'не иде му математика'. Ту смо исти. Тако да се то памти! Те ствари се памте у животу!", рекао је Несторовић.

НАФТНИ КРАХ АМЕРИКЕ: Нове карте подељeне

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА