Најновије

СПОЉНА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА РУСИЈЕ УПОЗОРАВА: После Фица на списку Орбан и Вучић

Оваква казна имају за циљ да застраши све оне који слично размишљају, наводи се у саопштењу руске службе.

Атентат на премијера Словачке Роберта Фица показује да глобалистичко тоталитарно-либералне елите, с обзиром да не успевају да одрже своју хегемонију "цивилизованим методама", прелазе на отворени политички терор против својих противника, саопштила је Спољна обавештајна службе Руске Федерације.

"Овакве казне имају за циљ да застраше све оне који слично размишљају", наводи се у саопштењу руске службе.

Подаци до којих је дошла руска служба указују на растући бес руководства САД и ЕУ објективним процесом промене геополитичке реалности и јачања позиција национално оријентисаних политичких снага.

Атентат на Фица, како наводе, сличан је убиствима Мартина Лутера Кинга и Улофа Палмеа, који су покушали да иду против мејнстрима. На срећу, Фицо је преживео. 

Иза званичних лажних жеља западних лидера за Фицовим опоравком крије се право лице глобалистичке секте чије присталице у бројним коментарима на друштвеним мрежама одобравају злочин и позивају на елиминацију других национално оријентисаних лидера.

Нарочито им сметају премијер Мађарске Виктор Орбан и председник Србије Александар Вучић, наводи се у саопштењу руске службе.

Истрага о терористичком нападу се наставља, а САД и њихови европски савезници упорно намећу верзију "усамљеног злочинца" незадовољног "падом демократије" у Словачкој, нагласила је руска служба.

Према доступним подацима Руске спољне обавештајне службе, америчке владине агенције већ покушавају да се придруже истрази како би је усмериле у "правом правцу".

Један од њихових задатака ће бити да затворе тему "политичког тероризма у Европи" и могућег "спољног трага" у терористичком нападу, навела је руска служба.

ПОЧЕЛО НОВО ШИРЕЊЕ РУСКИХ ГРАНИЦА! НАТО земље немоћно гледају, овај маневар Москве се не може зауставити!

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА