Најновије

РУСКА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА ОТКРИВА: Запад забринут због катастрофалног пада рејтинга Зеленског

Власти западних земаља забринуте су катастрофалним падом нивоа подршке становништва руководству Украјине, рејтинг председника Владимира Зеленског пао је на 17 одсто, саопштио је Спољна обавештајна служба Русије.

„Прес-служба Спољне обавештајне службе Руске Федерације саопштава да је, према добијеним информацијама, Запад изузетно забринут због катастрофалног пада рејтинга украјинских лидера, посебно након усвајања 'мајданских власти' новог нехуманог закона о мобилизацији, према подацима затворених анкета које су спровела истраживања јавног мњења Американаца и Европљана, ниво подршке Владимиру Зеленском пао је на 17 одсто и наставља да опада“, наводи се у саопштењу.

Поред тога, истиче се да Зеленски „осећа рањивост својих позиција“ уочи истека мандата 20. маја.
„Спроводе се велике чистке у војсци, врше се реконструкције у Влади, руководству Савета безбедности Украјине и Савета за националну безбедност и одбрану. Обузет страхом за сопствени живот, Зеленски је покренуо широку медијску кампању са разоткривањемјасно измишљене завере руководства Службе државне безбедности Украјине за убиство шефа државе“, наводи се у саопштењу.

Спољнообавештајна служба наводи да „Американци и њихови савезници упорно препоручују Зеленском да не попушта са притиском на становништво земље, да настави да ствара атмосферу страха међу цивилима, грубо нарушавајући циљеве специјалне војне операције коју спроводи Русија“.

НОВИ СТРАВИЧНИ СНИМЦИ ИЗ ИРАНА! У току евакуција тела са места погибије иранског председника!

Извор: СПутникпортал.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА