Најновије

Украјина почела да расправља о мировним предлозима Владимира Путина

Одређени број посланика украјинске Врховне раде већ је почео да расправља о мировним предлозима руског председника Владимира Путина, изјавио је председник руске Државне думе Вјачеслав Володин.

Како је рекао, швајцарски скуп о Украјини, који би требало да се одржи данас, изгубио је смисао имајући у виду да је Путин предложио формулу мира не само у вези са ситуацијом у Украјини, већ већ у Европи у целини.

„Што се украјински посланици дуже надају да ће САД и Европска унија решити сва питања уместо њих, то ће остати мање грађана те земље који су потрошни материјал за Вашингтон и Брисел“, написао је Володин на Телеграму.

Володин је истакао да се преговори могу водити само у име грађана њихове земље, али пошто је украјинском председнику Владимиру Зеленском истекао мандат, како је рекао, „то све говори“.

Такође је рекао и да управо због тога иницијативе које је изнео Зеленски и које подржавају амерички председник Џозеф Бајден, француски председник Емануел Макрон и немачки канцелар Олаф Шолц „губе сваки смисао“.

Неочекиван потез Бајдена! Велики преокрет у Украјини! Кијев ће полудети, ово је за њих најгорe!

Извор: Спутникпортал.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА