Најновије

Француски генерал: Продор руских снага у Харковској области изненађење за све

Продор руских снага у Харковској области представља велико изненађење за све, изјавио је француски генерал Бруно Клермон. Овај неочекивани потез руских трупа није био наговештен ни од стране америчке обавештајне службе, што је додатно изненадило међународну заједницу.

"Ово је потез који нико није очекивао," рекао је генерал Клермон у интервјуу за француску телевизију. "Чак ни америчка обавештајна служба није имала информације које би указивале на овакву акцију. Руски продор у Харковској области је показао високу степен тајности и планирања."

Ова изјава долази у светлу најновијих догађаја на фронту, где су руске трупе извршиле успешне нападе на украјинске положаје, укључујући и уништавање складишта оружја са ракетом Искандер. Ове акције су довеле до значајних губитака у украјинским редовима и дестабилизовале њихове логистичке линије.

Руски председник Владимир Путин је раније данас изјавио да Русија тренутно не планира заузимање Харкова, наглашавајући да су тренутне операције усмерене на осигурање безбедности и смањење борбене способности непријатеља. Ипак, продор у Харковској области показује способност руских снага да изведу комплексне и неочекиване војне операције.

ШОК ИЗЈАВА ВЛАДИМИРА ПУТИНА! Немамо у плану заузимање ове територије

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube

Oops, an error occurred! Code: 202406011440033b6bbd5c