Најновије

ТОТАЛНО ДЕВАСТИРАЊЕ КОД ЛАВОВА: Уништен аеродром спреман за Ф-16

Руске трупе погодиле су војни аеродром у Лавовској области који је украјинска војска припремала за америчке ловце Ф-16 као и складишта и фабрике са западном војном техником, потврдио је координатор организације која делује у интересу Русије на териториј Украјине Сергеј Лебедев.

Серијом напада погођен је аеродром у близини града Стрија у Лавовској области, рекао је Лебедев и потврдио да је било четири удара.

Поред аеродрома, на удару су се нашли и складишта бившег инжињеријског батаљона, а чланови организације јављају да је одјекнула снажна експлозија.

Друга мета била је фабрика за поправку аутомобила на чијој територији се, како јављају чланови организације, налазила западна војна техника.

Поред тога, руске снаге погодиле су и лавовски батаљон радио-техничке бригаде противваздушне одбране, који се налази у близини аеродрома.

Као одговор на непријатељске нападе на цивилне циљеве, руска војска редовно изводи ваздушне нападе на локације на којима је сконцентрисана жива сила и опрема Оружаних снага Украјине, као и на објекте у којима су смештени страни плаћеници.

Извор: РТ Балкан 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА