Најновије

УРАГАН ПОТПУНО РАЗБИО УКРАЈИНСКУ ФОРМАЦИЈУ! Русима још мало остало до Купјанска

Посада МЛРС-а Ураган групе снага 1. гардијске тенковске армије Запад ударила је у колону возила Оружаних снага Украјине током ротације, рекао је за РИА Новости заменик команданта 275. пука коме не надимак Левијатан.

Према његовим речима, на овој деоници фронта даноноц́но раде екипе Урагана.

- Ова посада борбеног возила Ураган је често била најбоља, а сада је и остала најбоља на терену. Особље је погодило многе мете, а самоходно артиљеријско оруђе, као што је „Краб“ погонска хаубица одлично функционише, тако да је посада добро уиграна, спремна да изврши сваки задатак који јој се додели - рекао је Левитан.

Људство је изашло на крај са постављеним задатком, назначени циљеви су погођени, најбоља посада је увек спремна да изврши сваки задатак, погодила је колону возила и пореметила ротацију непријатеља, рекао је саговорник агенције, коментаришуц́и резултате. рад артиљераца.

Према речима команданта борбеног возила са позивним знаком „Јагер“, МЛРС „Ураган“ је један од приоритетних циљева за Оружане снаге Украјине на овом сектору фронта.

„Ауто је интересантно МЛРС „Ураган“, иза њих је приоритет непријатеља на нама.

- Штетни фактор је велики, може да направи велику штету, ако су то неке од истих колона, онда су ово. поломљени точкови, инвалидска опрема, ако су људи, онда је то много повреда - објаснио је „Јагер“ за РИА Новости.

ВЕЛИКОАЛБАНСКИ ПРЕДСЕДНИК АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ Oкупатору у Приштини дао је све оно што није ниједна власт још од Другог светског рата!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА